Buiten de gebaande paden

Solide grondwerk voor tuinen in en rond Winterswijk-Meddo

Wij bestraten en leveren solide grondwerk, al bijna 15 jaar, dag in, dag uit. Prinsen Bestratingen is expert in (sier)bestrating, tuinrenovatie, onderhoud en grondwerk. Gaat u de tuin verbouwen? Laat het Prinsen Bestratingen uit Winterswijk-Meddo dan een vrijblijvende offerte uitbrengen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Bestrating

Als tegels net gelegd zijn, ziet het werk er meestal prima uit. Maar als het bestratingsbedrijf vertrokken is en mensen massaal over de tegels gaan lopen, verzakt de boel opeens. Tegels steken uit of wiebelen, met gevaarlijke situaties tot gevolg. Laat u het werk verrichten door Prinsen Bestratingen, dan weet u dat de bestrating jarenlang op zijn plek blijft. Wij werken niet alleen op de oppervlakte, maar houden rekening met de ondergrond en het juiste zand. Een goed begin is het halve werk. Dat vormt de basis voor al het straatwerk.


Prinsen Bestratingen overlegt met u en adviseert. We maken het ontwerp voor u zoals u dat wilt en met de materialen die u mooi vindt. Ook als u een eigen ontwerp heeft gaan we daar graag voor u mee aan de slag. Of het nu gaat om een terras, een oprit, sierbestrating, een erfverharding, opnieuw bestraten, het uithalen en afvoeren van oude bestrating, het aanleggen van hemelwaterafvoer of verlichting in het straatwerk: wij realiseren het voor u. Ook het plaatsen van poorten, sierhekwerken en schuttingen in en rondom Winterswijk-Meddo laat u professioneel verzorgen door Prinsen Bestratingen.

Van ontwerp tot realisatie: u vindt alles onder één dak, tegen scherpe prijzen. De keuze aan materialen is enorm. Denk bijvoorbeeld aan:

  • zand
  • tegels
  • klinkers
  • grind
  • betonbanden
  • poorten
  • sierhekwerk
  • schuttingen
  • pvc-materiaal

Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Er is nog veel meer te vinden in het assortiment. Neem contact op met Prinsen om de mogelijkheden te bespreken. Laat uw buitenruimte of tuin verbouwen door de professionals van Prinsen Bestratingen. We komen graag bij u langs voor een eerste advies en vrijblijvende offerte.

Tuinrenovatie?

Grondwerk

Naast betegelen is Prinsen Bestratingen gespecialiseerd in grondwerk. Het gaat immers niet alleen om het grondverzet en de bestrating, maar vooral ook om wat eronder komt. Doordat we vanaf de ruwe grond mee kunnen praten, kunnen we mensen wijzen op leidingen die de grond in moeten en bijvoorbeeld een puls (waterbron voor beregening) inplannen.


Prinsen Bestratingen levert compleet grondwerk én levert hiervoor de juiste materialen. Dit geldt zowel voor bestrating als voor het overige grondwerk. Dankzij het complete machinepark van het bestratingsbedrijf wordt het werk snel en optimaal uitgevoerd.

Kraanverhuur

Prinsen Bestratingen biedt u tevens de mogelijkheid om een kraan met personeel te huren voor diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan sleuven graven voor bekabeling, riolering aanleggen, fundering uitgraven of het omspitten van uw tuin voor hovenierswerkzaamheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van machineverhuur neemt u contact met ons op.

Gaat u verbouwen?

Kies Prinsen Bestratingen voor professionele bestrating en solide grondwerk voor tuinen in en rond Winterswijk-Meddo. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Prinsen Bestratingen
Morskers Driehuisweg 16 
7104BT Winterswijk-Meddo, Gelderland


KvK

08075082

Geen gehoor? Spreek een bericht in en u wordt terug gebeld

Telefonisch bereikbaar op

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 16:00