Buiten de gebaande paden
Prinsen Bestratingen
Buiten de gebaande paden

Professionele bestrating en solide grondwerk

Ze doen het al bijna 15 jaar, dag in, dag uit. Prinsen Bestratingen is expert in (sier)bestrating, tuinrenovatie, onderhoud en grondwerk. Gaat u de tuin verbouwen? Laat het bestratingsbedrijf uit Winterswijk-Meddo dan een vrijblijvende offerte uitbrengen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Bestrating | Grondwerk | Kraanverhuur

Bestrating

Als tegels net gelegd zijn, ziet het werk er meestal prima uit. Maar als het bestratingsbedrijf vertrokken is en mensen massaal over de tegels gaan lopen, verzakt de boel opeens. Tegels steken uit of wiebelen, met gevaarlijke situaties tot gevolg. Laat u het werk verrichten door Prinsen Bestratingen, dan weet u dat de bestrating jarenlang op zijn plek blijft. Wij werken niet alleen op de oppervlakte, maar houden rekening met de ondergrond en het juiste zand. Een goed begin is het halve werk. Dat vormt de basis voor al het straatwerk.

Prinsen Bestratingen overlegt met u en adviseert. Ze maken het ontwerp voor u zoals u dat wilt en met de materialen die u mooi vindt. Ook als u een eigen ontwerp heeft gaan zij daar graag voor u mee aan de slag. Of het nu gaat om een terras, een oprit, sierbestrating, een erfverharding, opnieuw bestraten, het uithalen en afvoeren van oude bestrating, het aanleggen van hemelwaterafvoer of verlichting in het straatwerk: zij realiseren het voor u. Ook het plaatsen van poorten, sierhekwerken en schuttingen in en rondom Winterswijk laat u professioneel verzorgen door Prinsen Bestratingen.

Van ontwerp tot realisatie: u vindt alles onder één dak, tegen scherpe prijzen. De keuze aan materialen is enorm. Denk bijvoorbeeld aan:

 • zand
 • tegels
 • klinkers
 • grind
 • betonbanden
 • poorten
 • sierhekwerk
 • schuttingen
 • pvc-materiaal
   

Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Er is nog veel meer te vinden in het assortiment. Neem contact op met Prinsen om de mogelijkheden te bespreken. Laat uw buitenruimte of tuin verbouwen door de professionals van Prinsen Bestratingen. Ze komen graag bij u langs voor een eerste advies en vrijblijvende offerte.

grondwerk

Grondwerk

Naast betegelen is Prinsen Bestratingen gespecialiseerd in grondwerk. Het gaat immers niet alleen om het grondverzet en de bestrating, maar vooral ook om wat eronder komt. Doordat ze vanaf de ruwe grond mee kunnen praten, kunnen ze mensen wijzen op leidingen die de grond in moeten en bijvoorbeeld een puls (waterbron voor beregening) inplannen.

Prinsen Bestratingen levert compleet grondwerk én levert hiervoor de juiste materialen. Dit geldt zowel voor bestrating als voor het overige grondwerk. Dankzij het complete machinepark van het bestratingsbedrijf wordt het werk snel en optimaal uitgevoerd.

Kraanverhuur

Prinsen Bestratingen biedt u tevens de mogelijkheid om een kraan met personeel te huren voor diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan sleuven graven voor bekabeling, riolering aanleggen, fundering uitgraven of het omspitten van uw tuin voor hovenierswerkzaamheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van machineverhuur neemt u contact met ons op.